Gezamenlijk geproduceerd door Liverpool en Converse

Na de recente lancering van een gezamenlijke serie met NBA-superster LeBron James, heeft Premier League Liverpool Football Club een samenwerking met Converse aangekondigd, en de twee partijen zullen een exclusieve serie lanceren.

Het nieuws over de samenwerking tussen Liverpool en Converse zal naar verwachting later deze week officieel worden aangekondigd als onderdeel van de volgende fase van de retailsamenwerking met Nike, de laatste stap tussen Liverpool en Nike om hun bereik over verschillende demografische categorieën uit te breiden. , misschien geen voetbalfans, maar mode- en cultuurliefhebbers.
prima divisa maglie calcio ac milan 1988​​​​​
Een belangrijke reden waarom Nike New Balance in 2020 zou kunnen vervangen als partner van Liverpool, is de wereldwijde invloed en uitstekende marketingmogelijkheden van Amerikaanse sportmerken, dankzij Nike's grotere thuisbasis van supersteratleten en LeBron James.

Met de release van de recente LFC x Lebron-collectie hebben we al gezien welke impact het heeft. Maar het lijkt erop dat Nike niet tevreden is, zoals blijkt uit de aanstaande samenwerking tussen Liverpool en Converse.
prima divisa maglie calcio ac milan 1988​​
Dus we zullen het Converse-logo zien op het volgende liverpool voetbalshirts 2024, toch?

​​


Tag : Premier League