Uittenue PSV 23-24 vrijgegeven

Ter ere van het aanstaande 110-jarig bestaan van de club is vandaag het nieuwe 23-24 uittenue van PSV uitgebracht. Het is gemaakt door Puma en zal komend Eredivisie-seizoen gedragen worden. Ook dit jaar is Puma weer verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van het PSV PSV uittenue.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
De lanceringsvideo van het nieuwe tenue benadrukt de creativiteit van PSV als stad en als club en benadrukt de schoonheid van de stad, de club en het voetbal.

Het psv eindhoven uit shirt 2023 2024 heeft een gebroken witte basiskleur die bordeaux en donkerblauw combineert in een uniek kraagdesign. De wijde V-hals is bordeauxrood en bevat een marineblauwe driehoek.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
De bies onderaan de mouwen is ook bordeaux. Het Puma-logo op de rechterborst en mouw is goud, en het logo van hoofdsponsor Metropoolregio Brainport Eindhoven is marineblauw, al zou het wat ons betreft goud moeten zijn.

Op de tenues van het damesteam staat het logo van het Eindhoven High Technology Park. Op de linkerborst is opnieuw het PSV-logo gedrukt, inclusief twee gouden sterren. Die sterren verwijzen naar 24 nationale titels. Het TOTO-logo bevindt zich op de linkermouw en op de achterkant van de set staat het Goodhabitz-logo. Hierboven ziet u de iconische Philips-badge.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen​​

Tag : Camisetas De Fútbol Otras